Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά Σπύρος Αμαραντίδης - Ευχαριστήρια


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Τουρνουά Σπύρος Αμαραντίδης το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 4,5 και 6 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του ARENA F.C. ενώ ο ένας όμιλος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας.

Ο λόγος που έγινε το τουρνουά ήταν φυσικά για να τιμηθεί η μνήμη ενός ανθρώπου που ανέδειξε την έννοια Ακαδημία Ποδοσφαίρου και το ελάχιστο που θα μπορούσε κάποιος να κάνει ήταν να τιμήσει την οικογένεια του.


Χωρίς να έχει σημασία το ποιος τερμάτισε πρώτος όλα τα παιδιά που ήταν στην τελετή λήξης τιμήθηκαν με μετάλλια ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι τρεις προπονητές των επαγγελματικών μας ομάδων. Ο Παναγιώτη Γκουτσίδη (άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου) μαζί με τον Δημήτρη Κασωτάκη από τον Πλατανιά.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος συνοδευόμενος από τον αρχηγό της ομάδος του Κισσαμικού Αλέξη Σελινωτάκη.


Τέλος  από πλευράς ΑΟ Χανιά ο Θωμάς Γράφας. μαζί με τον αρχηγό Χάρη Μπριλάκη.


Τα παιδιά παρέλαβαν κύπελλα και μετάλλια από τους προαναφερόμενους και ήταν χαρακτηριστικό το χαμόγελο τους την ώρα των απονομών.

Φυσικά όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς τους συνδιοργανωτές Την Αντιπεριφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ομάδα του Πλατανιά (η οποία πρόσφερε και σε όλα τα παιδιά εκτός Χανίων σάντουιτς μπανάνες και χυμό)

Το Τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της Ε,Π,Σ,Χανίων η οποία βοήθησε τα μέγιστα με τον πρόεδρο της Ένωσης να δίνει το παρών και στην τελετή λήξης μιλώντας με ιδιαίτερη συγκίνηση στις κάμερες για τον Σπύρο Αμαραντίδη


Πολύ σημαντικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά ήταν και διαιτητές που επέλεξε (και παραχώρησε)  ο πρόεδρος των διαιτητών Χανίων κ. Γιαννακάκης

Χρυσός χορηγός του Τουρνουά ήταν το ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ

Θα ακολουθήσει ιδιαίτερο ευχαριστήριο προς όλους τις επόμενες ημέρες καθώς αρκετοί ήταν οι χορηγοί
Ταβέρνα semiramis
Loca café
Οπτικά Λαζάκης
Καμπάκης Θερμοπροσόψεις

3D constraction
Χανιά Print Point
Xaniasportfm 102,7 
Για τα νερά 
ΕΤΑΝΑΠ 
Καστρινάκης Μαρμαριτσάκης

Την ομάδα του Γρανίτη Αγ. Μαρίνας οι οποίοι προσέφεραν το γήπεδο (και την καθαριότητα των εγκαταστάσεων) όπως επίσης και τα νερά στο γήπεδο. 

Επίσης τους γιατρούς και τη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης για την κάλυψη του τουρνουά. 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος και τίμησαν με την παρουσία τους το Τουρνουά.

Tο φωτογραφικό υλικό ανήκει στην G.M. DIGITAL 

Με την ελπίδα να μην ξεχάσαμε κάποιον ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου